Menü

Facebook

Csatlakozzon Ön is, hogy mindig értesüljön aukcióinkról, újdonságainkról Csatlakozás

Aukciók

Tekintse meg online aukcióinkat Megtekintés
Az üzlet

Néhány szó magunkról

A Sinkó Bélyeg Galéria 2010-ben nyitotta meg üzletét, először a VI. kerületben, a Magyar Bélyeggyűjtők Országos Szövetségének székházában, majd 2022. januárjában új helyre költözött (1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 45-47.), ahol még nagyobb alapterületen és még szélesebb választékkal várja az érdeklődőket.

Közel 30 éves gyűjtői és kereskedelmi tapasztalattal rendelkezünk, üzletünkben tekintélyes bélyeg- és képeslap archívumot, valamint számos ritkaságot, tévnyomatot találhat meg.

Honlapunkon folyamatosan frissülő ajánlatainkat tekintheti meg, amelyből minden regisztrált ügyfelünk egyszerűen és megbízhatóan online vásárolhat.

Foglalkozunk a filatélia teljes körével, bélyegek, képeslapok adásvételével, értékbecslésével, kiegészítők, bélyegkatalógusok árusításával. Magas piaci áron, nagy mennyiségben is vásárolunk külföldi és magyar bélyegeket valamint képeslapokat.

Bélyegek, háború előtti képeslapok, régi fém- és papírpénzek értékbecslésével, felvásárlásával foglalkozunk, viszont kérnénk, hogy előzetes időpont egyeztetés miatt a honlapunkon megtalálható elérhetőségeinken keressen bennünket, kérésre, helyszínre is kimegyünk.

Ugrás a webáruházhoz Lépjen velünk kapcsolatba
Az oldalunkon sütiket (cookie) használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt biztosítsuk Önnek! Bővebb információ